Word jij onze artistiek assistent bij Coup de Ville 2024?

 

Kunstenplatform WARP in Sint-Niklaas is op zoek naar een artistiek assistent (m/v/x) die zal bijdragen aan de realisatie van de komende editie van de parcourstentoonstelling Coup de Ville.

 

Ben je gepassioneerd door de hedendaagse kunstwereld? Heb je praktische ervaring hoe een tentoonstelling tot stand komt? Heb je organisatorisch talent en denk je probleemoplossend? Heb je interesse in research maar ben je ook ‘hands on’? Neem je initiatief en communiceer je er ook over? Schrijf en spreek je vlot Nederlands en druk je je behoorlijk in het Engels uit om met de (internationale) kunstenaars om te gaan? Dan kunnen we zeker iets voor elkaar betekenen en hopen we je op langere termijn te kunnen engageren!

 

Vanuit onze uitvalsbasis in een statig herenhuis in Sint-Niklaas reikt onze werking naar de internationale kunstscène. In onze werking staat de kunstenaar centraal. Echter, voor de vijfde editie van Coup de Ville leggen we ook nadruk op het atletische aspect. Met de ondertitel ‘artists & athletes – the hill they climb’, onderzoeken we naar overeenkomsten en contrasten tussen twee werelden.

 

Hoewel we met de hulp van een toegewijd bestuur en enthousiaste vrijwilligers al veel bereiken, streven we ernaar om van de volgende Coup de Ville een absoluut hoogtepunt te maken. Daarom zijn we op zoek naar extra ondersteuning.

 

Praktisch:

- Stuur je cv en kernachtige motivatie voor 17 september naar: info@warp-art.be t.a.v. Stef Van Bellingen

- Gespreksmomenten vinden plaats op 29 en 30 september mits men geselecteerd is

- De hoogste werkdruk ligt in de maand april 2024-

- Deeltijds contract als bediende van bepaalde duur (oktober 2023-juni 2024) met een loon volgens CAO 329.01 en relevante anciënniteit en barema B1a.

- Graag uw sollicitatie in het Nederlands doorgeven met vermelding van enkele referenties.

 

We kijken uit naar je inzending!

 

 

Art Platform WARP in Sint-Niklaas is seeking an artistic assistant (m/f/x) to contribute to the realization of the upcoming edition of the exhibition Coup de Ville in 2024. With the subtitle 'artists & athletes – the hill they climb', we aim for a broad exploration of the similarities and contrasts between these two worlds. For this job vacancy it is a strong advantage to write and speak Dutch.

 

Kunstenplatform WARP

Apostelstraat 20

9100 Sint-Niklaas.

https://warp-art.be/

 

 

LOPENDE ACTIVITEITEN 

 

We zoeken een artistieke assistent voor Coup De Ville 2024!  

Download hier onze vacature!